diumenge, 21 de juny del 2009

Leyenda del Minotauro: final de Teseo

Primera parte:

Segunda parte:

Tercera parte:

2 comentaris:

Nikitis ha dit...

Sent molt no haver pogut representar aquest mite de manera teatral, però els meus companys de classe no han mostrat cap interés per dur aquest projecte endavant. L'única cosa que he rebut per la seva banda són enganys i promeses que mai les han complit. Aquests només m'han fet perdre el temps, diners i quedar en evidència davant dels professors, qui segur que estan decebuts i desil·lusionats per no veure tan anhelat treball. Reconec la meva culpa al confiar amb aquests irresponsables i deuria haver portat a terme aquest treball amb altres alumnes. Per això, demane disculpes a Santi, doncs va ser l'únic que va tenir la decència de preocupar-se un poc pel treball en deixar-me el seu vestit d'esclau i especialment a Nèlida, qui ens va oferir temps de la seva classe per a realitzar el qual hagués estat un fabulós treball.

- He fet aquest treball del mite del Minotaure, enfocat en el final de Teseu i Ariadna per a tenir la consciència tranquil·la i intentar que Nèlida s'ho pensi dues vegades a l'hora de posar la meva nota final.


NIKITIS

Santi ha dit...

Νικιτής,
Una llàstima que el treball en grup no funcionara. Potser no ha hagut massa companyerisme de ninguna banda?

No et preocupes per la teua nota. Recorda, que el més important és allò que s'apren, tant a nivell de coneixements, com a nivell personal.

De la qüestió econòmica no sé què dir-te, estem tots en crisi!